High Tea

Start / Eten en drinken / High Tea
buffet 19,50
caret-down caret-up caret-left caret-right
Molenhoek

Lekker eten, met name de huisgemaakte balkenbrij is goddelijk lekker! Een aanrader. De pannenkoeken zijn bij onze kinderen favoriet. Goede en vriendelijke bediening. Sprookjesachtige omgeving, midden in het bos gelegen. Leuk voor kinderen!

Wil je meer informatie of direct reserveren?

Vul dan onderstaand formulier in of bel 0529 - 431712

    Ook lekker

    Bekijk ook eens deze menu's

    Barbecue

    Barbecue

    buffet 31,00

    Wil je na een leuke activiteit gezellig buiten met elkaar eten? Dat kan met een goed verzorgde barbecue op ons mooie terras, met uitzicht op de omringende bossen. Ook met regen zit je droog onder een overkapping.

    Pizzarette

    buffet 28,85

    Omdat wij van nieuwe dingen houden, hebben we het gourmetstel op tafel vervangen door een pizzaoventje. Je zit er gezellig omheen, rolt het deeg en belegt de minipizza met alles wat je lekker vindt. Daarna gaat je creatie in de oven en terwijl jij bijkletst met je tafelgenoten, wordt jouw pizza overheerlijk. Dat wil je toch een keer doen!

    Megapangourmet

    Megapan-gourmet

    buffet 32,00

    Barbecueën is in de zomer vaak een grote hit, maar wij hebben iets dat minstens zo leuk is: een megapan! Met z’n allen sta je gezellig om een enorme koekenpan heen en bakken maar. Vlees, eitje, groenten, alles kan. Wij zorgen voor extra bijgerechten en een verkoelend toetje.