Als de dagen korter worden en de temperatuur daalt, is er niets fijner na een stevige wandeling of na een van onze vele activiteiten dan op te kunnen warmen met een lekkere stamppot. Daarom kun je bij ons in het najaar en in de winter terecht voor een stamppotbuffet. Ook gewoon na het werk trouwens, maar wel met minimaal tien personen. We serveren boerenkool, hutspot en zuurkool met verschillende soorten vlees en overheerlijke jus. En natuurlijk vergeten we het toetje niet, als alles weer een beetje gezakt is. Je gaat zeker naar huis met een vol(daan) gevoel.
Stamppotten:
- Boerenkool
- Hutspot
- Zuurkool
Hierbij serveren wij:
- Dobbelsteentjes spek
- Spare ribs
- Grove worst van de slager
- Fijne rookworst ( waar iedereen gek op is)
- Vlees-jus
- Zilveruitjes
- Augurk
- Azijn (voor de liefhebber)
- Na een poosje rust:
- Diverse soorten ijs
- Fruitcoctail
- Slagroom
BUFFET/MENU DETAILS
Geweldige ontspannen verjaardag voor groot en klein. Zeer accurate afrekening. Betrouwbaar adres voor een feest. Uitstekende keuken. Erg prettige bediening.
Wil je meer informatie of direct reserveren?
Vul dan onderstaand formulier in of bel 0529 - 431712
Ook lekker
Bekijk ook eens deze menu's
Pizzarette
Omdat wij van nieuwe dingen houden, hebben we het gourmetstel op tafel vervangen door een pizzaoventje. Je zit er gezellig omheen, rolt het deeg en belegt de minipizza met alles wat je lekker vindt. Daarna gaat je creatie in de oven en terwijl jij bijkletst met je tafelgenoten, wordt jouw pizza overheerlijk. Dat wil je toch een keer doen!
Verrassingsbuffet
Gezellig met elkaar gourmetten rondom een enorme koekenpan en daarnaast genieten van de heerlijke gerechten van ons koud buffet. Een verrassende combinatie, die nog extra leuk is als je vooraf gaat klootschieten of een radiovossenjacht speelt. Liever een tochtje op de Hoge Bi? Dat kan ook, de mogelijkheden zijn oneindig.
Lunchkaart
Alle gerechten op deze lunchkaart zijn te verkrijgen tot 17.00 uur. Daarna nog van deze kaart bestellen? Dan gaat uitsluitend in overleg met onze keuken.